Klient udtalelser

At kontakte Dorte er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er der gør hende unik, men hun udstråler en varme og en optimisme og har en stærk tro på at alle kan udvikle sig og at alle har evner, som de bare ikke altid selv ser. Det handler i første omgang om en accept eller en bevidsthed omkring hvad det er, man ønsker at ændre eller arbejde med. Dorte kommer ikke med deciderede løsninger, men får én til at tænke i andre og nye baner. At ændre vaner og tankemønstre er jo ikke bare noget der sker ”over night”, men Dorte har givet mig en nogle redskaber og værktøjer at arbejde med og mindet mig om den meget vigtige pointe i at prioritere sin energi, så den bruges på det jeg rent faktisk kan gøre noget ved og ikke på det jeg alligevel ikke kan ændre på. Kan kun give Dorte de bedste anbefalinger. Camilla 39 år.

Jeg vil gerne berette om min positive oplevelse hos Dorte her i foråret, tidlig sommer. Jeg blev taget yders professionelt imod. Startede med en halv times tlf interview for at se om ” kemien” var der. Det var rart og betryggende. Det gode ved terapien iøvrigt var, at mulighede bød sig for at vi også kunne lave en ” Walk and talk” session, da jeg er meget glad for naturen og går en del. Dette var rigtig godt, da det ellers kan være svært at nå det hele i en presset hverdag. Dorte er konstruktiv, professionel, positiv og omsorgsfuld hvilket gør, at det øjeblikkeligt bliver en fuldstændig naturlig samtale. Alt i alt et virkelig godt forløb med udgangspunkt i hvor man står her og nu og hvad fylder i ens livet. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer at arbejde videre med. Dorte kommer ikke med løsninger, men får en til at tænke og mærke efter hvad der “bor ” længere inde. Det gør at man tænker i andre og nye baner, hvilket jeg synes var rigtig godt. Jeg giver Dorte min allerbedste udtalelse og varmeste anbefaling til alle. Kvinde på 47 år.

Med mit forløb hos Dorthe har jeg fået klarhed over uoverskuelige dele af mit liv; jeg har lært vigtige ting om mig selv og jeg har lært at prioritere min energi, så den ikke bruges på det, jeg alligevel ikke kan ændre på. Det har været øjenåbnende for mig. Mette 42 år.

Jeg henvendte mig til Dorte, da alt var værst og jeg ikke kunne se nogen ende på mine problemer. Og jeg har ikke kunne ønske mig en bedre psykoterapeut. Dorte er den første og eneste jeg har snakket med og sådan bliver det, da jeg føler mig ekstrem tryg og kan snakke om ALT. I løbet af vores sessioner, har hun været i stand til, at hjælpe mig med at løse mine problemstillinger, og få mig til at indse hvor stærk jeg i virkeligheden er. De værktøjer hun har givet mig gennem tiden, er nogle jeg stadig bruger hver eneste dag, og mit selvværd er i top. Hun er fleksibel, og er altid frisk på at lave aftaler, selv på skæve tidspunkter. De bedste anbefalinger herfra. Kvinde 27 år. 

Jeg kontaktede Dorte i forbindelse med stress på arbejdspladsen og efterfølgende depression. Dorte har givet mig redskaberne til at kunne håndtere begge dele. Jeg skulle arbejde hårdt med det og det skal jeg stadig. Dorte stillede meget relevante og til tider for mig provokerende spørgsmål, men det gjorde at jeg begyndte at arbejde med mig selv. I dag kan jeg stadig falde ned i et sort hul, men så tager jeg min liste frem som jeg fik af Dorte. ” Hvordan du hurtigt og nemt kommer fra pause til Play”. Jeg bliver også stadig let stresset, men jeg har lært at mærke efter i min krop og sige fra, også til mine omgivelser. Det er ikke altid let og jeg arbejder stadig med de redskaber som Dorte gav mig. Jeg kan varmt anbefale Dorte som terapeut. Lene 60 år.

Jeg er så utrolig glad for at Dorte aldrig er længere end et telefonopkald væk. Dorte er meget imødekommende, og har gjort mange dage lettere at komme igennem. Jeg får super meget ud af vores samtaler. Nogle gange først længe efter. Andre gange lige med det samme. Det er utroligt godt for mig og jeg får tit og ofte aha oplevelser, også når jeg mindst venter det. Camilla 37 år.

Ring til mig på 26737753. 15 min gratis forsamtale.