Om mig

Jeg hedder Dorte Windfeld og jeg er født i 1960.

  • Certificeret life – og businesscoach fra Manning Inspire i 2011. http://www.sofiamanning.com/
  • Eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk uddannelsescenter www.puc-kbh.dk, hvor jeg afsluttede mine 4 årige uddannelse i 2007.
  • Jeg har løbende videreuddannet mig med kurser i psykodynamisk teori, sorg og krisereaktioner.
  • Exam. Psykoterapeut fra et af de få steder i Danmark, der er blevet kvalitetsgodkendt af Sundheds- og Undervisningsministeriet efter de nye regler. Læs mere her: www.puc-kbh.dk
  • Uddannet sygeplejerske i 1983 med tilhørende videre – og
    efteruddannelseskurser og har derfor mange års erfaring, i arbejdet med mennesker.
  • Merkonom i ledelse og samarbejde med tilhørende ledelsesmæssige kurser, både indenfor undervisning samt indenfor pædagogik og vejledning i almindelighed.

Medlem af http://psykoterapeutforeningen.dk/ og dermed forpligtet til at overholde de etiske retningslinjer. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Alle mennesker er fantastiske og helt unikke. Dit forløb kan derfor foregå på flere måder, helt præcist tilpasset dine behov og ønsker. Min mangeårige erfaring som sygeplejerske, har givet mig en solid ballast i arbejdet med mennesker og i sagens natur, en masse viden om den fysiske krop. Min uddannelse og erfaring som psykoterapeut og life-coach har givet mig en kæmpe stor indsigt i, hvordan mennesker kan udvikle og rykke sig, med den rette støtte og hjælp.

Og med alt den ekspertise i hånden, er jeg super klar til at vi i fællesskab, finder frem til den helt særlige måde, som passer lige netop til dig. Jeg er vild med kommunikation på alle måder. Jeg har særligt et blødt punkt for den gode, dybe kommunikation og det er min overbevisning at du med den rette indsigt kan nå dine drømme.

Ring til mig på 26737753. 15 min gratis forsamtale. Eller book online herunder.

Ja tak! Vis mig kalender