Om terapi/coaching

Psykoterapi og coaching er ret nye discipliner inden for viften af behandlere. Derfor bliver der hele tiden udviklet  nye teorier og behandlingsmetoder. Nogle kasseres igen, mens andre forbliver.
Der findes derfor mange forskellige retninger inden for psykoterapi og coaching samt mange forskellige private uddannelser. Nogle er langvarige og andre er af kortere varighed.
Du skal være opmærksom på, at enhver kan nedsætte sig som psykoterapeut eller coach – også uden nogen faglig baggrund.

Jeg er exam. Psykoterapeut fra et af de få steder i Danmark, der er blevet kvalitetsgodkendt af Sundheds- og Undervisningsministeriet efter de nye regler. Læs mere om min uddannelse Psykoterapeutisk uddannelsescenter. www.puc-kbh.dk 

Jeg er også certificeret life – og businesscoach fra Manning Inspire http://www.sofiamanning.com 

Spørg om alt

Vær ikke tilbageholdende med spørgsmålene, selv om de måske kan virke meget personlige. Det er vigtigt, at behandlingsmetoderne svarer til dine forventninger.

Tavshedspligt
Alle psykoterapeutforeningerne har udformet etiske regler, herunder regler om tavshedspligt. Tavshedspligten betyder bl.a., at jeg – inden for lovgivningens regler – ikke må fortælle andre om de ting vi taler om i behandlingsforløbet, uden dit samtykke. Jeg er underlagt et etisk regelsæt via:

Læs meget mere her i “Sygeforsikringen Danmarks” beskrivelse af, forskellen på de forskellige behandlertyper. Psykolog, psykoterapeut, psykiater eller coach?  Læs her

Kemi og tillid er nødvendigt
Det er vanskeligt at få fuldstændig tillid til et menneske, du ser for første gang, men du vil under samtalen kunne mærke, om jeg er en person, som du gerne vil tale med om dine problemer og udfordringer. Den fulde tillid opbygges hen ad vejen.

Vi vil sammen finde ud af, hvor hurtigt eller langsomt, du har lyst til at gå frem.
Hvis du føler dig utryg eller usikker ved mig som din terapeut/coach, så sig det. Hvis der er metoder i behandlingen, som du ikke bryder dig om, så sig det. Sammen finder vi en løsning du kan være tilfreds med. Det lover jeg dig.

Ring til mig på 26737753. 15 min gratis forsamtale. Eller book online herunder.

Ja tak! Vis mig kalender og hjemmeside.